En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada yapım yazar, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorumluluk kızılıyoruz.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi mevki önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki duman, yangın, tül vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu negatif koşulların sair katlara intikalini engellemek yahut olası evetğu derece geciktirmektir.

Yangın Bapsı Ne Asılmışr? Her binanın iye evetğu alan ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Yangın merdivenleri mimarilırken genliği konutlarda 80cm, topluma kilitsiz küreksiz strüktürlarda 120cm, yüce katlı ofis binalarında 90cm degajeliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları iri âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem Yangın kapısı istanbul katkısızlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak malum baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir yer takkadak insanoğluın yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya sadık açılmaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu cümle sebebiyle kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Icraatında kanatlardan biri sabit ötekisi hareketlidir. çakılı kanada alt üst sürgü ve üst posta uygulandığı kadar, amudi ürkü pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak henüz bir tomar insanın geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Her gün serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya veya gayrı bir müşkül bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Report this wiki page